11 Ağustos 2017 Cuma

Cam Balkon Sistemleri


Cam balkon sistemleri, bilhassa ülkemizde oldukça popüler bir çalışmadır. Hem de o kadar popülerdir ki ulusal projemiz yakıştırmaları bile yapılmaktadır.
Bu sistemin kabaca tanımı hanelerimizde bulunan balkonların, dışarıyla irtibatı tam olarak kesilmeden hanelerin alanını genişletmektir. Bu işlem cam çerçevelerle gerçekleşir. Balkonların dış bölümleri cam pencerelerle örülür. İstenildiğinde açılan pencereler, istenildiği taktirde kapalı kalır. Kapalı vaziyetteyken balkonun dışarıyla irtibatı kesilir. Açık vaziyette balkonunuz yeniden balkon işlevi görür.
Bu sistem yalnızca hanelerde kullanılan bir sistem değildir. Bilhassa cafelerde, barlarda, restaurantlarlarda ve benzer işletmelerde çok fazla seçenek edilir. Sigara içilen alanların, içilmeyen alanlardan ayrılmasında ehemmiyetli rol oynar. Cam balkon sistemleri, cafe, bar, restaurant gibi yerlerde ayrı olarak mekanın dışarıyla irtibatını hem kesmek, hem savunmak için kullanılır. Mekan içinin dışarıyla irtibatlı görülmesini ve dışarıdaki insanların içerideki ortamı fark etmesini sağlar.


EmoticonEmoticon